5 tips til at finde krea-inspiration online
Share:

5 tips til at finde krea-inspiration online

Efteråret og den kolde og mørke tid er over os. Tiden man bruger indenfor er længere, og nogle gange kan den næsten føles for lang. Hvad skal man give sig til? Få her inspiration til krea-projekter og hobbyer du kan give dig i kast med i den kolde og mørke tid.

1.Lær at strikke

En hobby der virkelig har come back er strik. Alle strikker efterhånden. Det er en hobby der er nem at have med sig på ferie, i bilen eller i bussen. Det er meget afstressende at strikke, og samtidig får man noget virkelig lækkert ud af det. Man kan både strikke til sig selv eller til sine nærmeste. Der findes utrolig mange opskrifter og tips online. Nogle opskrifter er gratis og andre koster lidt.

Har man brug for hjælp til teknikker, kan man finde små gode og brugbare videoer på for eksempel YouTube. Lær at strikke og få en hobby for livet.

2.Bullet Journal –ikke kun en kalender

Kender du til Bullet Journaling? En Bullet Journal er kort og godt en kalender, notesbog og lister i ét. Man kan vælge at holde det på det plan, men langt de fleste vælger at krydre deres Bullet Journal med personlige tegninger, klistermærker eller små citater.

Søger man efter inspiration, er internettet det helt rigtige sted. Der er masser af inspiration til at få den mest kreative og flotte Bullet Journal. Denne form for kalender er blevet en hobby for rigtig mange. Måske den også er noget for dig?

3.Lav dine smykker selv

En sjov og lidt anderledes hobby er at lave sine smykker selv. Du kan både bruge fine små glasperler, eller vælge at bruge små halvædelstene. Få en masse inspiration online og begynd denne sjove hobby med det samme.

Læs også  Sådan finder du en kugledyne på nettet

Måske du vil overraske din veninde eller mor med et hjemmelavet smykke? Det gode ved denne hobby er, at du samtidig kan lave gaverne til familie og venner, og så er det endda flotte gaver.

4.Sy dit eget tøj

En sjov og anderledes hobby er det at sy sit eget og måske også børnenes tøj. Der findes rigtig mange gode opskrifter og mønstre på internettet. Hvad er bedre end at sy en kjole til sin datter? Måske finder du inspiration i liberty-stof. Der findes i hvert fald mange muligheder, hvis man vil sy sit eget tøj eller børnenes tøj. Det er både praktisk, sjovt og afstressende at sy sit eget tøj. Den helt perfekte kombination.

5.Perler er for både børn og voksne

Perleplader har i mange år været et hit i institutionen. Men faktisk har perler vundet enormt meget indpas hos private familier også. Der findes inspiration online, til at lave nærmest alt mellem himmel og jord i perler. Dørskilte, bordskånere, julepynt og lysestager, ja alt kan man lave i perler. Det skønne ved denne hobby er at det er noget man kan lave sammen med børnene, og disse vil ofte være lige så fuld engageret som en selv.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *