4 gode råd til dig, der skal vælge ny babyalarm
Share:

4 gode råd til dig, der skal vælge ny babyalarm

En babyalarm er en rigtig god idé til de forældre, der vil have en ekstra sikkerhed, når deres barn er ude af syne. Hvis din baby fx sover udenfor i barnevogn eller i et andet rum end dig, kan du stadig føle dig tryg, fordi babyalarmen vil gøre dig opmærksom på, hvis barnet vågner eller har brug for noget. På den måde kan det lette stress og nogle af de bekymringer, der følger med forældrerollen, og du kan passe på dig selv samtidig med, at der bliver passet på din baby.

Der er rigtig mange forskellige modeller, og det kan være svært at overskue, hvilken babyalarm, der er den bedste. Derfor får du herunder fire gode råd, så du kan navigere i markedet!

1.    Vælg en babyalarm til dit behov

Det er i dag muligt at få babyalarmer, der har mange forskellige funktioner og kapaciteter. Derfor skal du være kritisk, når du leder og tænke på, hvad din familie har brug for. Fx virker forskellige alarmer over forskellige distancer. Overvej derfor, hvor langt væk du har brug for at kunne bevæge dig, samtidig med at du kan følge med hos din baby.

Hvis jeres budget er stramt, kan en almindelig babyalarm sagtens gøre arbejdet godt. I realiteten er dens vigtigste funktion jo kun at overføre lyd og lade dig vide, hvis din baby vågner.

2.    Teknologiske fordele

Når det så er sagt, er det værd at se på de teknologiske fordele hos mange babyalarmer. Fx kan modeller fra Neonate babyalarm måle temperaturen og advare, hvis der er for varmt eller koldt i værelset eller sengen, hvor din baby sover. Det giver dig en ekstra tryghed og mulighed for at sikre dig, at din baby kan sove godt. Visse alarmer advarer også, hvis forælderen bevæger sig uden for rækkevidde af alarmens kapacitet, og andre kan måle barnets søvnmønster. Der er altså rig mulighed for at nørde løs, hvis du ønsker en babyalarm med den nyeste teknologi!

Læs også  Få gang i din nye webshop

3.    Batteritid

Det nytter ikke noget, at du har valgt en utrolig avanceret babyalarm, hvis den ikke kan holde strøm. Derfor er det en god idé at se på, hvor længe batterierne kan holde, og om de er genopladelige, så du ikke hele tiden skal ud for at købe nye. En alarm kan være nok så god, men alle dens smarte funktioner kan jo ikke bruges, hvis den løber tør for strøm undervejs.

4.    Køb en babyalarm til din smartphone

Når teknologien er der, hvorfor så ikke benytte sig af den? Ved at købe en babyalarm, der kan kobles til din smartphone, slipper du for at slæbe rundt på en ekstra alarm, der fylder i lommen eller hænger rundt om halsen. Du skal ikke tænke på at lade to alarmer op, for så længe, der er strøm på din telefon, er der strøm på din alarm, og du lader jo alligevel din telefon op. Der er også mindre risiko for at du glemmer din alarm forskellige steder, og så ser det altså bare mere stilet ud at kunne styre sin babyalarm fra sin smartphone.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *