Bose Soundlink – En kort introduktion
Share:

Bose Soundlink – En kort introduktion

Et af de mest markante og populære mærker, når det kommer til lydoplevelser i verdensklasse, er amerikanske Bose. Siden 1964 har virksomheden leveret lydsystemer til hele verden i helt enestående kvalitet og deres Soundlink-klasse er ingen undtagelse.

Bose Soundlink er inspireret af den trådløse og mobile lydoplevelse, hvorfor alle højtalerne i serien er baseret på Bluetooth-teknologi. Du kan derfor have dem med uanset hvor du befinder dig, så længe du har en enhed med dig, den kan parre sig med via Bluetooth. Således kan du afspille musik hvor som helst og når som helst med Bose, og dine yndlingssange er altid lige ved hånden med et enkelt klik. Serien er perfekt til dig, der gerne vil høre dine egne sange på stranden om sommeren, have gode vibes med i cykelkurven eller bare have lidt musik kørende i baggrunden på kontoret. Med Soundlink er det kun din egen fantasi, der sætter grænserne med den trådløse forbindelse.

Bose Soundlink Mini

Lillebroderen i Soundlink-serien er Bose Soundlink Mini, der som navnet antyder er en mere kompakt udgave af den traditionelle Soundlink højtaler. Ikke nok med, at den lille højtaler kan afspille lyd, så har den også en indbygget mikrofon, der lader dig foretage opkald uanset hvor du er. Med en vægt på kun 0,67 gram er Mini lige til at tage med i tasken og det lave tyngdepunkt på højtaleren gør, at du kan stille den på en lang række overflade, uden du skal være bange for, at den bliver væltet. Baseret på førnævnte Bluetooth-teknologi husker Bose Soundlink Mini desuden også de sidste otte enheder, der har været tilkoblet, så du og dine venner let og ubesværet kan skiftes til at udfolde jer som DJs.

Læs også  Få et moderne og højteknologisk køkken

Bose Soundtouch

Soundtouch er en del af Soundlink-serien, men hvor de traditionelle højtalere egner sig til dig, der gerne vil have musikken med på farten, så er Soundtouch til den ubetingede lydelsker, der vil have det bedste af det bedste derhjemme. Med andre ord er der tale om en alt-i-én højtaler. Soundtouch er naturligvis stadig baseret på den trådløse teknologi og kører over hjemmets Wi-Fi. Med applikationen til din smartphone kan du skifte musik fra hele huset, uanset hvor du befinder dig. Desuden er der gennem Soundtouch adgang til fire af de mest populære musiktjenester, Deezer, iTunes, Spotify og TuneIn, så du altid har dit eget musikbibliotek ved hånden uanset hvilken platform du foretrækker.

Her er tale om to lidt større højtalere, for Bose Soundtouch kommer både i en udgave kaldt 10, som er den mindste af de to, samt en lidt større udgave kaldt 20, som er dobbelt så stor. Slutteligt topper Bose altså oplevelsen med versionen kaldt 30, der er det ypperste af det ypperste. Alle Soundtouch højtalere kommer i enten sort eller hvid.

På trods af den trådløse teknologi er der også AUX-indgang og Ethernet-port på højtalerne fra Bose.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *