Få gang i din nye webshop
Share:

Få gang i din nye webshop

I dag er der mange, der prøver lykken som selvstændig erhvervsdrivende. Det er spændende og udfordrende at kaste sig ud i livet som selvstændig med sig selv som chef. Mange selvstændige starter virksomhed, fordi de selv kan lave et spændende håndværk eller har noget nyt og anderledes at byde ind med som iværksætter. For at få folk til at få øjnene op for et nyt brand kræver det noget markedsføring og et sted, hvor potentielle kunder kan se, hvilke produkter der kan købes, og hvor de kan få lov til at læse noget om, hvem og hvad dette nye spændende brand kan bidrage med. Er du selv iværksætter, og er du kommet til det punkt, hvor du skal rykke skridtet videre med dine produkter? Så er det måske tid til, at du skal have startet en webshop op. En webshop kan være en meget stor fordel for ethvert brand, idet en webshop giver kunder mulighed for at se, læse om og købe produkterne. Der findes flere udbydere af webshops til forskellige priser, heriblandt smartweb.dk.

Hvem er SmartWeb?

SmartWeb blev startet i 2005 af de to iværksættere Bobby Thygesen og Rasmus Graversen. SmartWeb har derfor 12 års erfaring i e-handel og webshops og har en vision om, at det skal være nemt og enkelt at starte en webshop op for helt almindelige mennesker. I dag arbejder 19 personer bag SmartWeb og udvikler og forbedrer hele tiden deres webshops. SmartWeb har i dag 1.600 kunder heriblandt anodyne.dk, hornvarefabrikken.dk, paradis-is.dk og mokkahouse.dk.

Hvordan ser en SmartWeb-webshop ud?

Hos SmartWeb kan du få en masse anderledes og nyttige funktioner og designmuligheder. Din webshop skal passe til dine behov og til din personlighed, og derfor er det også vigtigt, at du kan tilpasse webshoppen, så den passer perfekt til dig. Derfor kan du på SmartWeb vælge mellem 19 forskellige design, som er optimerede til både web- og mobilbrug. De mange forskellige design gør, at du kan ændre grafik, farver og indstillinger, men uden at skulle programmere og kode selv. I SmartWebs webshops er der integreret betalingssystemer, så du både kan modtage dine penge via Visakort, Dankort, MasterCard, faktura og/eller MobilePay. Derudover bestemmer du selv, hvilke fragtmuligheder der skal være for dine kunder.

Læs også  De fem vigtigste trends indenfor e-handel i 2018

Er der andre fordele?

Hos SmartWeb kan du få hjælp til det meste og få skudt din webshop godt i gang. Du kan også få hjælp til markedsføring, SEO og integrering på de sociale medier. SmartWeb er hostet på et sikkert hostingcenter, som hver dag bliver overvåget for din sikkerheds skyld. Ud over webshoppen kan du også få et POS med i én løsning, så du nemt og hurtigt kan sælge dine varer via din computer eller tablet, når du er på messer eller til salgsmøder. Priserne for en webshop hos SmartWeb varierer, alt efter om du ønsker en basis, en plus eller en professionel webshop.

Start din nye webshop allerede i dag, og prøv de første 30 dage gratis.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *