Den nye inaktive form for sport vinder indpas
Share:

Den nye inaktive form for sport vinder indpas

Det er næsten lige meget, hvor vi kigger hen, så er det ikke til at komme uden om den nye form for inaktive sportsgren, som der vinder frem. Her er der tale om e-sport. Og selvom der er mange, der langt hen ad vejen betegner denne sport som værende lige så reel en sportsgren som for eksempel fodbold eller svømning, så er det ikke til at komme uden om, at den foregår meget siddende. Dog er pulsen ofte med helt oppe i vejret, men kroppen bevæges ikke fysisk, og det er noget, der på sigt kan være med til at svække helbredet og give svage muskler og led.

Få det bedste fra begge verdner

Når man gamer meget e-sport, er det derfor vigtigt, at man også sørger for at dyrke noget almindeliget sport. På den måde vil man også have lettere ved at yde foran computeren, idet man er mere frisk og har mere motivation til at gribe de ting, som der måtte byde sig i spillet. Man bør derfor kombinere de to sportsgrene og på den måde opleve at få det bedste fra bedste verdner.

Du skal ikke kæmpe om pladsen

Og her er det heldigvis ikke en nødvendighed at ligge ens livsstil helt om. Der er enlig ikke nogen grund til at hoppe op på cyklen og komme ud i skoven, at trække i løbeskoene og kæmpe om pladsen på stierne med hundelufterne eller investere i et medlemskab til det lokale fitnesscenter. Tvært i mod. Det er nemlig også muligt at træne hjemmefra. Og det eneste, som der skal bruges hertil, er for eksempel en stepmaskine og noget godt musik.

Læs også  Få gang i din nye webshop

Begynd at træne din cardio hjemmefra

Der findes nemlig et hav af øvelser, som der kan laves på en stepmaskine, og som sørger for, at pulsen kommer helt op i vejret, mens kroppen bliver rørt. Det er noget, der kan være med til at forbedre det fysiske helbred, men bestemt også psyken.

Idet man bliver mere energifyldt, og derfor vil man ofte også kunne præstere bedre, når man sidder foran sin computer. Det handler således bare om at skrue op for musikken og begynde at steppe derudaf. Tag eventuelt et kig online efter nogle gode træningsvideoer for at få inspiration til at komme godt i gang.

Styrk dine muskler

Det kan også være, at du ikke kun bør få noget cardio ind i din hverdag, hvorfor det måske også er noget styrke af muskler og led, som du er ude efter. Og hvis det er tilfældet, er det nærmere de efterhånden meget populære kettlebells, som du bør tage et kig på. Ligesom med en stepmaskine så er der også et hav af muligheder for at forskellige øvelser, og for dig handler det således igen om at finde frem det program, der passer dig bedst, og som du føler, at du får mest ud af. Ofte er det kun meget kort tid hver dag, der er behov for, førend du føler en betydelig ændring i krop og sind.

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *