Pakkeliste: Dette er værd at medbringe på jagt
Share:

Pakkeliste: Dette er værd at medbringe på jagt

Jagsæsonen er skudt i gang, og det betyder, at der igen i år, er flere hundrede som strømmer ud i det våde og tætdækket terræn i håb om at fælde deres første bytte. Vil man gerne deltage i denne seance, og have heldet med sig, kræver det i høj grad, at man medbringer det rette udstyr. I denne artikel har vi derfor samlet en mindre pakkeliste, så du medbringer alt det nødvendige til jagt. 

Uanset om det er første gang du begiver dig i kast med jagt eller er en garvet jæger, kan der være mange ting at huske på, op til at jagtsæsonen endelig begynder. Ofte har man derfor en tendens til at glemme nogle af de mest væsentlige ting, hvilket kan få stor betydning for dagens afsluttende resultat. 

Høreværn 

Vores ører er særligt sensitive, og kan dermed hurtigt blive beskadiget hvis man ikke passer på. Begiver man sig derfor ud på jagt, bør man medbringe hoerevaern-til-jagt. Et ordentligt høreværn sidder tæt godt ind til ørerne og omslutter lyden udefra, så du ikke er i stand til at høre den høje lyd fra skud af rifler eller haglbøsser. 

Haglgevær 

For at kunne nedlægge sit bytte er et medbragt gevær det vigtigste remedie. De fleste jægere benytter sig af haglgevær til jagt, da det er nemt at håndtere og derfor veleger sig både til letøvede eller erfarne. Der findes mange forskellige våben som kan anvendes til dette formål. Nogle bruger rifler, andre haglbøsser, og her er det blot om at finde et våben som fungerer for dig. 

Jagttegn og legitimation 

Det er vigtigt at medbringe sit jagttegn samt legimitation der kan identificere at det er dig som har bestået den lang tids undervisning, læring og eksaminer. Glemmer man dette, kan man risikere at få en stor bøde eller øvrige konsekvenser. 

Læs også  Hvordan gør man brug af sprøjtemaling og til hvad?

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *